Politie zoekt getuigen overval winkel

zaterdag 12 november 2016

Voorthuizen - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkel aan het Smidsplein in Voorthuizen. Dit gebeurde vrijdagavond 11 november rond zeven uur.

Een onbekende man met bivakmuts kwam de winkel binnen en bedreigde de medewerksters met een steekwapen. Hij is er vervolgens met een geldbedrag vandoor gegaan in de richting van de Bakkersweg. Vlak na de overval is er een Burgernetbericht verstuurd met het verzoek uit te kijken naar de dader van deze overval. Daar kwamen diverse reacties op, waaronder meldingen dat de verdachte gezien zou zijn op de Koninginnelaan en later op de Kampstraat richting de Harremaatweg. De politie heeft daar gezocht, maar de dader is nog niet aangetroffen. 

De politie is een onderzoek naar deze overval gestart en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 1.70m lang. Hij had een gezet postuur en droeg een spijkerbroek met een blauwe jas met witte strepen. Hij had een vermoedelijk blauw/witte plastic tas bij zich.

Hebt u vrijdagavond 11 november iemand zien lopen die voldoet aan dit signalement of heeft u andere informatie die met deze overval op het Smidsplein te maken kan hebben? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

2016555398

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Achterveld | 112 alarmeringen Achterveld | Goedkoop Tanken in Achterveld | Supermarkten in Achterveld | Weerbericht Achterveld