Illegaal vuurwerk in beslag genomen

dinsdag 13 december 2016

Amersfoort - De politie heeft op dinsdag 13 december in een woning aan de Egeïsche Zee illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

Op basis van een tip ging de politie rond 12.15 uur  naar het adres in de wijk Vathorst. In de woning werden dozen illegaal, professioneel vuurwerk aangetroffen.  Het betreft ongeveer 45 kilo vuurwerk. De bewoner was op dat moment niet aanwezig . Hij zal zich later deze week in het politiebureau moeten melden voor het afleggen van een verklaring. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De dozen met vuurwerk zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Melden illegaal vuurwerk belangrijk

Het bezit en/of de opslag van illegaal vuurwerk is strafbaar. Bovendien is de opslag gevaarlijk voor omwonenden. Laat u dus niet verleiden om illegaal vuurwerk te kopen, af te steken of mee te experimenteren. De politie houdt speciale controles om bezit, verkoop en afsteken van illegaal vuurwerk op te sporen en te bestrijden. Vermoed u de aanwezigheid of handel in illegaal vuurwerk, informeer dan de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Achterveld | 112 alarmeringen Achterveld | Goedkoop Tanken in Achterveld | Supermarkten in Achterveld | Weerbericht Achterveld